Sähkökorjaukset, -asennukset ja -urakoinnit sulakkeen vaihdoista ylijännitesuojauksiin Kirkkonummella

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kirkkonummen Sähkötyö Oy tarjoaa kokonaisvaltaista sähköasennusta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Hoidamme kaikki sähköalan työt aina pienistä sulakkeen vaihdoista isoihin sähköurakointeihin ja sähkökorjauksiin. Tarvitsitpa sitten suurempaa sähköurakkaa tai pienimuotoista tuntityötä, pyydä meiltä tarjous sähköasennuspalveluista!

Olemme erikoistuneet pientalojen sähköasennuksiin, mutta meiltä hoituvat myös muut kohteet. Teemme sähkötyöt kaikissa kohteissa:

• Omakotitalot

• Kesämökit

• Kerrostalohuoneistot.

Kaikki kotitalouden pienasennukset

Suoritamme kotitalouden pienasennuksia aina sulakkeen vaihdosta alkaen. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

• Sähköverkkoon liittäminen

• Maakaapelointityöt

• Pihavalaistus

• Pumppaamot

• Maalämpöpumput

• Ylijännitesuojaus

• Sähkölämmitys

• Tontti-, mittari- ja ryhmäkeskustyöt.

Meiltä saat myös laadukkaita sähkötarvikkeita kilpailutettuun hintaan – käytössämme ovat kolmen suuren tukkurin reaaliaikaiset hinnat. Näin ollen pystymme tarjoamaan tarvikkeita sinulle aina mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Autamme myös tarvittaessa sopivien tarvikkeiden valinnassa.

Tutustu Sähkönumerot.fi – Sähköteknisen Kaupan Liiton (STK) www-pohjaiseen palveluun, jossa on noin 250 000 sähköteknisen tuotteen tiedot.

Lue lisää yrityksestämme

Kokonaisvaltainen sähköurakointi Kirkkonummen seudulla

Kirkkonummen Sähkötyö Oy tarjoaa kattavat sähköpalvelut Kirkkonummen seudulla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Toteutamme sähköurakoinnit kokonaisvaltaisesti sähkösuunnittelusta asennukseen. Teemme sähkökorjaukset ja erilaiset sähkövikojen huoltotyöt kohteessa kuin kohteessa.

Sähköurakointia luotettavasti

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin sähköurakat omakotitaloissa, rivi- ja kerrostaloissa sekä vapaa-ajan asunnoissa Kirkkonummen lähialueilla. Olemme toteuttaneet sähköurakointia ammattitaidolla niin uudiskohteissa kuin saneerauskohteissakin. Sähköurakointi kattaa:

• Sähköistykset ja läpiviennit

• Sähköasennukset